Informatie

Voetbalschool TIC in het kort

Voetbalschool TIC

Techniek. Inzicht. Coördinatie.

Zoals de naam het al aangeeft mikken we met onze voetbalschool op drie belangrijke punten binnen het voetbal. Door deze drie belangrijke aspecten te combineren bieden we meer aan als een normale voetbaltraining, we proberen namelijk door deze aspecten te combineren alles uit het talent van een speler te halen en zijn prestaties op het veld te verbeteren.

Training voor Iedereen

T

Techniek.

Techniek is een belangrijke basis in het hedendaagse voetbal, bij onze voetbalschool word er daarom ook extra aandacht aangegeven en proberen we bij elke speler zijn technische punten telkens weer stap voor stap te verbeteren. Techniek is niet alleen een schaar of een akka, het is meer dan dat! Techniek is ook de aanname van een bal, waar raak je de bal voor een perfect schot? Bij ons leer je dus alle technische vlakken binnen het voetbal. Techniek is een zeer belangrijke basis voor elke speler om beter te willen worden.

I

Inzicht.

Inzicht is iets wat je niet zomaar verbeterd of specifiek aanleert, inzicht is vooral op gevoel en het talent van een speler. Om een beter inzicht te krijgen zijn er weldegelijk situaties waarin je kan trainen en aan kan gaan werken. Inzicht is daarom ook een belangrijke factor binnen onze voetbalschool en dat proberen doormiddel van vernieuwende trainingen over te brengen op de spelers. Door veel te herhalen en het laten zien van voorbeelden kunnen spelers een beter gevoel creëren en daardoor hun inzicht verbeteren!

C

Coördinatie.

Coördinatie, een belangrijk onderdeel wil je als voetballer beter en beter gaan worden. Goed voetenwerk geeft je namelijk de vaardigheid om sneller te kunnen bewegen. Hierdoor is de coördinatie die je ontwikkeld erg belangrijk. Door je coördinatie goed te trainen kan je spierblessures voorkomen, je flexibiliteit word verbeterd en je krijgt een beter fysiek uithoudingsvermogen.

Om bovenstaande doelen op een goede manier te kunnen realiseren en op een juiste manier aan de spelers over te brengen werken wij met specifieke trainingsapparatuur om spelers beter te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling proces.

Trainer

Gijs Bogers

Gijs Bogers

25-01-1994
Eigenaar en Hoofdtrainer Voetbalschool TIC
Certificaten:

  • Voorbereidend KNVB TCII
  • KNVB TCIII
  • Pupillentrainer KNVB
  • Techniektrainer KNVB
  • Loop-Coördinatietrainer

Trainingshulpmiddelen

Tocball

Tocball

Tocball is een nieuw trainingstoestel dat je in staat stelt je passtechniek en balcontrole te perfectioneren. Het is ontwikkelt door Xavi Hernàndez, door de vele mogelijkheden met dit toestel gebruikt Voetbalschool TIC deze trainingsmethode.

SoccerWave

Soccerwave

De SoccerWave zorgt ervoor dat de bal in een mooie curve terugkomt. Zo train je je traptechniek ontzettend efficiënt. Daarom zetten wij als Voetbalschool TIC deze trainingsmethode graag in. De SoccerWave gaat nooit vervelen omdat hij garant staat voor constante actie. Op de training moet je veel oefenen en blijven herhalen. Alleen zo kan je tijdens een voetbalwedstrijd overschakelen naar een bepaald automatisme. Wanneer je voor de goal staat heb je geen tijd om na te denken. De SoccerWave zorgt ervoor dat je op deze momenten kan trainen en hiermee je baltechniek en je inzicht kan verbeteren.

Snelheidsmeter schotkracht

Snelheidsmeter schotkracht

De schotkrachtmeter helpt je bij het gevoel creëren van het op de juiste manier raken van de bal, door de juiste snelheid aan de bal te geven en de goede richting word het makkelijker om af te werken op de goal. Door de schotkracht te meten kun je jezelf hier in verbeteren door steeds nieuwe doelen te stellen.

Snelheidsmeter sprinten

Snelheidsmeter sprinten

De snelheidsmeter voor het sprinten is een uitdaging om sneller en sneller te worden, hoe beter je loopt en hoe sneller hoe functioneler je kan zijn voor het team. De snelheidsmeter word daarom ook gebruikt in samenwerking met loop-coördinatie oefeningen, ook dribbelen met de bal aan de voet op snelheid verbeterd je techniek en inzicht aan de bal.